13.11.2012

Välipalan korvaaminen kahvilla?

Ensimmäinen päivä ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Suljin aamupäivällä hetkeksi silmäni ja heräsin vasta iltapäivällä. Nyt on univelat kuitattu, mutta lenkki siirtyi iltaan. Tyttöni lähtee mukaan pyörällä, niin voin hölkkäillä sen minkä kunto antaa myöten. Yllättävän kivasti juoksu sujuu, vaikka olen aloittanut sen lapsuuden juoksujen jälkeen uudelleen vasta tänä syksynä.


Ateriarytmi on päiväunien takia ollut hieman epäsäännöllinen, mutta silti parempi kuin tavallisesti. Välipalaksi tosin join vain ison kupin kahvia, koska lounaasta oli niin lyhyt aika. Tätä ei varmaan kannata ottaa tavaksi? Vai riittääkö kahvi pitämään aineenvaihdunnan käynnissä? Kahvia tulee juotua muutaman kerran päivässä, riippuen koulutehtävien määrästä. En kertakaikkiaan jaksa keskittyä pitkiin työselostuksiin ja laskuihin, jos en jossain vaiheessa saa kahvikupillista. Tosin pärjään myös päiviä ilman kahvia, joten kovin paha riippuvuus ei ole. Miellän kahvin tällä hetkellä pienemmäksi pahaksi, kuin karkit ja muut herkut.


Illalla aion jumpata ja venytellä telkkaria katsellen ja napostelen iltapalaksi kasan vihanneksia. Rakastan kasviksia ja hedelmiä, joten niiden lisääminen ruokavaliossa on helppoa. Veden juomiseen pitää kiinnittää vielä huomiota, onneksi vesilasi pöydällä on myös aina kuulunut tapoihini. Näin lahduttaessa määrän vain pitää olla suurempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti