25.11.2012

Ensimmäinen repsahdus..

Eilen illalla kävi sitten tämän laihiksen ensimmäinen repsahdus. Tällä kertaa sitä ei aiheuttanut mikään herkku, oli illalla niin kova nälkä, että tulin syöneeksi muutaman pinaattiletun ja pari leipää. Vaikka olin iltapalaksi syönyt melkein puoli kiloa kasviksia.. Huomasin, ettei jugurtti-aamupala ja lounas-hampurilainen pitäneet nälkää tarpeeksi tehokkaasti. Päivän kalorit nousivat järkyttäviin 2200:an. Kasvisten suhteen päivä kuitenkin oli todella hyvä, ja noin 1/3 päivän kaloreista tulikin niistä.



Mutta ei pidä masentua. Vanhoihin tapoihin kuului laihiksen lopetus ekaan repsahdukseen. Nyt niin ei käynyt, vaan palasin heti ruotuun. Tänään olen syönyt kevyesti ja terveellisesti. Teimme tumman pastan kanssa soijarouhe-bolognesekastikkeen. Niin hyvää ja kevyttä!!!

Eläinystävän bolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 sipulia silputtuna
4 valkosipulin kynttä
ruokaöljyä
1 purkki paseerattua tomaattia
paprikajauhetta
valkopippuria
yrttejä

Kuullota sipulit öljytilkassa. Lisää vesi, tomaatti, kasvisliemikuutio murusina, soijarouhe ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 min.

Maun mukaan voit lisätä myös kasviksia, kuten kokonaisia säilykeherkkusieniä tai suikaloituja juureksia tai porkkanaa karkeana raasteena.

Tarjoa tumman pastan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti