27.11.2012

Tokan viikon punnitus

Paino oli aamulla 103,9 kg, joten tokan viikon saldo oli -700g. Ei mikään huima tulos, mutta viikonlopun herkutteluihin nähden olen tosi tyytyväinen. Ja pääasia ettei tullut plussaa! Viime viikolla paino kävi jo 103,5:ssä, mutta nousi viikonlopun aikana sen kilon, hyi mua :)

Yhteensä kahdessa viikossa on tippunut siis 2,3 kg.

2 kommenttia:

  1. Vautsi, hyvin oot onnistunut pudottaan painoa:) Mulla on takana lähes -20 kiloa ja päivääkään en ole katunut, että aloitin tämän projektin! Tsemppiä sulle ihan hirveesti, äläkä lannistu, vaikka välillä tuntuis toivottomalta:) lueskelin noita sun aikasempia postauksia ja pohdit niiden ennen/jälkeen -kuvien julkaisua, niin voithan sä julkaista niitä sitten myöhemmin, jos haluat, vaikka sitten kun muutosta on jo tapahtunut niin vertailun vuoksi:) kyllä muakin vähän jännitti aluks laitella niitä kuvia, mutta mulla on toisaalta eri tilane, kun kirjottelen "ns. kasvottomana". Toivottavasti päivittelet usein, blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista <3

    Vau, todella hieno tulos sulla! Motivoi itseä todella paljon kuulla ihmisten onnistumisia, uskoo että itsekin voi joskus päästä tavoitteeseensa.

    Joo, mietin niitä kuvia vielä :D En oo oikein päässyt yli niistä.

    VastaaPoista