29.11.2012

Koulukiireitä

Koulun kanssa on ollut viime päivät niin kiirettä, etten ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan. Onneksi lauantaina hetkeksi helpottaa. Lauantai aamuna on tentti, johon en ole tässä kiireen keskellä ehtinyt vielä edes lukea, apua! Huomenna täytyy olla tosi ahkera. Viime yöt ovat menneet koulutehtävien kanssa, olen todella väsynyt. Ensi yönä aion nukkua ainakin ne seitsemän tunnin unet!


Laihiksen kanssa on sujunut oikein kivasti. Kalorit ovat pysyneet n. 1200:ssa eikä ole kiireen keskellä ehtinyt juurikaan miettiä herkkuja. Tänään on niin monesta suunnasta tullut juttua joulutortuista, että sellaisia tekisi mieli. Taidan kuitenkin odottaa lähemmäs joulua. Ruokiin on parin päivän aikana kuulunut puuroa, ruisleipää, kasviksia, italianpataa soijarouheesta, tonnikalaa, kanamunia (onnellisten), kasvissosekeittoa ja hedelmiä.


Liikunta on reipasta arkiliikuntaa lukuunottamatta jäänyt vähälle. Arkiliikuntaminuutteja on pelkästä kävelystä kertynyt 180. Ihan ok kolmelta päivältä. Harmittaa, ettei lumen tultua pääse enää samaan tapaan hölkkälenkille. Tai varmaan pääsisi, muttei houkuttele. Täytyy keksiä muita tapoja pysyä liikkeellä. Jospa sitä talven aikana vihdoin rohkenisi lähteä jumppaan johonkin salille..


Nyt kauniita unia ja kivaa viikonloppua kaikille! Itse lähden huomenna kavereiden kanssa ulos SYÖMÄÄN ja lauantaina tentin jälkeen pikkujouluihin..


2 kommenttia:

  1. voi voi, aina kun lukee tällaisia päivityksiä niin tulee kamala ikävä koulunpenkille... jospa minäkin joskus sinne pääsen takaisin :) olen aina parhaimmillani stressin alla, etenkin koeviikoista nautin suunnattomasti. :D

    VastaaPoista
  2. Ihana asenne sulla. Itse odotan aina tenttiviikon loppua :D

    VastaaPoista