18.11.2012

Tee

Olen viikon aikana tykästynyt teehen. Olen yrittänyt vähentää kahvin kulutusta huonojen yöunien takia. Edellisenä yönä sainkin pitkästä aikaa yli kahdeksan tunnin unet ja olo oli aamulla ihanan pirteä huonosti nukutun viikon jälkeen. Teetä olen juonut aluksi flunssan takia, mutta nyt viikonloppuna on tehnyt kovasti mielikin. Tee vie myös pikkunälän pois. Laitan teemukilliseen aina 2 tl sokeria, 32 kcal, teestä tulee ihanan makeaa eikä tarvitse haikailla muita herkkuja. Söin tosin viikonlopun aikana neljä karkkia ja puolikkaan lakun, mutta kaloreiden puitteissa. Viimeiset kolme päivää ovat olleet 1300-1500 kalorin päiviä.


Liikkumaan en ole päässyt, nuha on vain pahentunut. Onneksi on alkuviikko vapaata, saan levätä itseni kuntoon. Huomenna täytyy sinne kauppaan vihdoin jaksaa, en voi elää ilman salaattia, kurkkua ja muuta tuoretta. Tänään söimme uunilohta perunamuusilla ja ison kasan porkkanaraastetta, aivan ihanaa ruokaa! Aamupalaksi tein mustikka-banaanirahkaa ja iltapalalla söin hedelmäsalaattia. Ei siis mitään kidutusmeininkiä.


Muutaman kerran on tässä kuuden päivän aikana käynyt mielessä, että tekisi mieli jatkaa ihan entiseen malliin ja syödä mitä huvittaa ja milloin mieli tekee. Hyvin olen kuitenkin saanut pidettyä itseni kurissa. Työläintä on kaiken syömänsä ylöskirjaaminen ja kaloreiden miettiminen. Nälkä ei onneksi ole kovin paljoa vaivannut. Aamuisin tosin on tullut nälän takia ihan huono olo, jos en ole tarpeeksi pian syönyt. Toivotaan tiistaille edes jonkinlaista muutosta painoon, jotta motivaatio paranisi. Mulla ongelmana on varmaan se, etten osaa kuvitella laihtuvani. Järjellä sen toki tajuaa, muttei siihen kai vielä usko.


Nyt nappaan rakkaan kissani kainaloon ja menen nukkumaan. ♥

2 kommenttia:

 1. Moi, lukasin koko blogin läpi ja vaikuttaa tosi maanläheiseltä ja mukavalta :)

  Pidä prioriteetti siinä parantumisessa äläkä huoli puntarin lukemaa, ensimmäisen viikon jälkeen se näyttää lähes poikkeuksetta hymyntuottavaa lukua :)!

  Tsempit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kommenttini, kiitos <3
   Kiitos myös kannustavista ja ystävällisistä sanoista. Hieman pelotti, että tällä ylipainolla voi saada nettimaailmassa aika ikäviä kommentteja.

   Toivotaan kivaa lukua huomiselle punnitukselle :)

   Poista