13.11.2012

Uuden elämän ensimmäinen päivä

Täytyy myöntää, ettei motivaatio ruokavalion muutokseen ole parhaimmillaan. Jääkaapissa on juustoa, ei mitään kevyt versiota, ja tyttären synttäreiltä jääneitä mokkapaloja. Karkkikulhon jämät ja sipsit tyhjensin roskikseen. Ruisleipä juustolla on yksi suurimpia houkutuksia mitä tiedän. Onneksi pidän myös puurosta. Laihduttaessani syön aina arkiaamuisin kaurapuuron, omenan ja lasin rasvatonta maitoa.


 Olo on väsynyt. Kuuden tunnin yöunet ovat minulle liian lyhyet. Otan nyt tavoitteeksi mennä nukkumaan viimeistään puolilta öin, herään aamuisin seitsemältä. Riittävä unihan on tärkeää myös laihtumisen kannalta. Iltaisin vain on liian mukavaa viettää omaa aikaa eikä tule mentyä nukkumaan ennen kuin silmät menevät väkisin kiinni.


Tässä ne aamun hurjat aloituslukemat: 106,2 kg ja vyötärö 105,5 cm. Tähän ei ole mitään tekosyitä. Ruoka on ihanaa ja olen saamaton. Voi kuinka helppoa se olisi ollut 20 kg sitten..





Tänään on vapaapäivä koulusta. Viimeistään puolilta päivin lähden hölkkä-kävelylenkille ja illemmalla ajattelin jumppailla. Vikonloppuna olin mukana tyttöjen tanssitunnilla ja totesin olevani venyttelyn tarpeessa, ei taipunut pää lähellekään polvia, olin notkea kuin rautakanki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti