12.11.2012

Hei Rakas Päiväkirjani <3


Aloitan laihduttamisen huomenna, tiistaina, koska niin moni epäonnistunut laihdutusyritys on alkanut maanantaina. Punnituspäivä on siis tiistai. Mittaan lisäksi vartalon ympärysmittoja, jotta voin iloita myös kadonneista senteistä.



Haluan laihtua. Oloni pullukkana ei ole terve, haluan jaksaa paremmin ja saada kuntoni kohoamaan. Haluan myös mahtua kivempiin vaatteisiin. Tarkkaa tavoitetta minulla ei ole, en osaa vielä kuvitella itseäni laihempana. Laihdutan pienin välitavoittein, jos niiden saavuttaminen vaikka lisäisi motivaatiota. Pudotettavaa riittää näin aluksi noin 30 kiloa.

En usko ihmedieetteihin. Laihdutan liikunnan ja ruokavalion avulla. Mitä hitaammin ja terveellisemmin paino putoaa, sen varmemmin se pysyy poissa. Kilojen katoamisen lisäksi tavoitteena ovat säännöllinen liikunnan harrastaminen, hyvä ateriarytmi, annoskokojen kurissa pitäminen ja runsaskaloristen ruokien välttäminen.

Painonpudotuksen tukena käytän kiloklubin ruokapäiväkirjaa. Omalla kohdallani kaiken syömäni ylöskirjaaminen on todella tärkeää, etten pääse huijaamaan itseäni. Päivän kalorit liikuntavähennyksineen laskeutuvat automaattisesti. Ruoka-ainehakemisto vaikuttaa tarpeeksi kattavalta.



Liikuntaa aion harrastaa aktiivisemman arkiliikunnan lisäksi juoksu-kävelylenkkien ja jumppaamisen muodossa. Ryhmäliikunta ja kuntosali houkuttelisivat myös.

Pyrin päivittämään blogia säännöllisesti, kertomaan edistyksestä ja repsahduksista, jakamaan hyviksi todettuja vinkkejä ja omia fiiliksiäni laihiksen edetessä. Suurin kompastuskivi laihtumisessa on ollut repsahdusten jälkeinen ruotuun palaaminen. Siihen toivon tämän päiväkirjan auttavan ja sen takia tämän aloitin. Toivottavasti tästä on iloa myös jollekin toiselle kilojen kanssa taistelevalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti