14.11.2012

Toisen aamun fiiliksiä

En vielä eilen saanut pidettyä kiinni aikaisemmasta nukkumaan menosta ja nyt harmittaa. Katsoin rakkaushömppäleffaa, enkä malttanut lopettaa kesken. Tuntuu myös, että minun on vaikea nukahtaa, jos olen kuntoillut kovin myöhään illalla. Uni ei tule ja pyörin sängyssä. Nukkumaan meno venyy tänäänkin myöhään, koska huomenna on koulutehtävän DL, enkä ole vielä aloittanut koko tehtävää.


Hieman tuntuu lihaksissa, että on eilen tehnyt jotain. Olin ihan yllättynyt, kuinka raskas tuo kahvakuulajumppa on. Huomaa todella, ettei ole treenaillut lihaksia muutamaan vuoteen. Vatsa- ja selkälihaksia tein myös, tuntuvat nekin sieltä löytyneen. Venyttelyt jumpan jälkeen tuntuivat oikein mukavilta. Ja se tunne, joka liikunnan jälkeen tulee, on aivan ihana!! Miten sen aina unohtaakin, kun liikkuminen jää vähemmälle? Yritän nyt jumpata pari kolme kertaa viikossa. Tavoitteenani on nyt aluksi liikunnan suhteen saada vähintään kolme liikuntapäivää viikossa ja Kiloklubin liikuntapäiväkirjan kalori- ja minuuttimäärät täyteen.


Olo on vähän flunssainen. Keitin ison kupin teetä ja otin vitamiineja. Toivottavasti en tule kipeäksi heti tähän alkuun, ettei liikuntaan tule taas taukoa. Olen niin huono taukojen jälkeen ottamaan itseäni niskasta kiinni ja jatkamaan siitä mihin olen jäänyt.

Tekisi mieli jo käydä vaa'alla, koska olo on heti päivän jälkeen hoikempi. Yritän kuitenkin punnita itseni vain kerran viikossa, koska paikallaan pysynyt tai jopa noussut lukema saa motivaation katoamaan. Ja tiedän, ettei niitä tuloksia vielä päivässä saada, keventynyt ruokavalio ja liikkuminen vain saavat olon niin paljon keveämmäksi. Nyt hyvillä mielin kouluun ahertamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti