17.12.2012

Viikonlopusta selvitty

Juhlissa oli hauskaa, enkä repsahtanut herkuttelemaan, vaikka kaikenlaista ihanaa (kinuskikakkua, porkkanakakkua, fetapinaattipiirakkaa, naksuja, karkkia, keksiä yms) oli tarjolla. Eikä kaverini pahastunut lainkaan, vaikken edes kakkua ottanut. Ihana hedelmäkasa suoraan nenän alla pelasti paljon. Kinuskikakkua maistoin minilusikallisen tytön lautaselta.

Synttäriherkkuja
Synttäreiden jälkeen mentiin Subille ja jotenkin siinä kävi niin, että otin kokonaisen vegepihvi-subin, joka ei sitten ollutkaan ihan niin kevyt kuin vege-subi. Hyvää oli, mutta olo oli aivan liian täysi vaikken sitä kokonaan saanutkaan syötyä. Huomaa ettei kuukauteen ole kovin tuhteja juttuja syönyt. Kalorit lauantailta ylittyivät siis roimasti tavoitteesta, mutta jäivät onneksi miinukselle jopa miltei 400 kaloria, kiloklubin tavoite on -700 ja omani -1000. Mutta eiköhän joka viikkoon mahdu yksi huonompi päivä..

Vegepihvi-subi
Nyt on jostain syystä tosi huono fiilis tämän laihiksen kanssa. Tuntuu ettei sitä kumminkaan laihdu eikä mikään onnistu. Ei huvita ja harmittaa vaan. Onneksi ei silti tee mieli lopettaa tai syödä. Taidan olla vaan väsynyt. Mulla on viime viikkoina ollut tosi vaikea nukahtaa. Ajatukset pyörii päässä, eikä uni tule. On jäänyt univelkaa varmasti tuntikausia. Mikähän minua stressaa... Täytyy yrittää joululomalla rauhoittua ja keskittyä lepäämään.


Ihanaa lumipyrypäivää kaikille! Meinaan olla sisällä lämpimässä koko päivän.. Tentteihin harjoitellen. Kävin aamulla saattamassa tytön leirikoulubussiin, jännää! Lähtivät lentokoneella Rovaniemelle saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti