2.12.2012

Kuohuviiniä

Perjantain syömään lähtö menikin pieleen, eivät kulkeneet junat eivätkä bussit aikataulussa enkä ollut varautunut tarpeeksi lämpimästi, jotta olisin tarennut odotella pysäkillä. Harmitti kovasti. Päivän kalorit jäivät alle tuhanteen ja HRC näkemättä.Vietin mukavan koti-illan lasten kanssa telkkaria katsellen


Eilen meni laihis ihan pyllylleen. Tiesin jo etukäteen, että niin käy. Olin siis ystäväni luona pikkujouluissa. Skumppaa ja siideriä meni enemmän kuin laki sallii. Muihin tarjoiluihin en koskenut, joten lähes kaikki päivän kalorit tulivat alkoholista. Kaloritilanne jäi kuitenkin 41 kaloria miinukselle, ei ihan täysi fiasko siis kuitenkaan. Emmekä lähteneet ulos, joten jäivät drinkkikalorit juomatta.


Nämä juhlien jälkeiset päivät ovat itselleni niitä pahimpia, joihin laihdutukseni aina kaatuu. Vaan ei tänään. Oloni oli aamulla onneksi tosi hyvä. Tulin näköjään tarpeeksi aikaisin kotiin. Aamupalaksi söin ruisleipää ja lasin maitoa. Päivällä kävimme kiinalaisessa, söin tofua kung po, aivan ihanaa!! Rakastan kiinalaista ruokaa. Äsken söin tyttöni leipoman suklaamuffinssin. Tyttöni leipoo maailman parhaat muffarit, herkkua. Kaikki kalorit olen tunnollisesti merkinnyt ylös. Vaikeaa muuten arvioida kaloreita, kun syö ulkona. Olisipa helppoa jos ne olisi merkitty valmiiksi listaan. Joissain paikoissa kevyet ruoat on erikseen merkitty, se on kätevää.


Väsymys on kamala. Ei sitä tässä iässä jaksa enää yömyöhään riekkua ja bilettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti