17.12.2012

Laihdutusfiilis kadoksissa...

En tiedä johtuuko väsymyksestä, koulustressistä vai mistä, mutta tänään on ollut fiilis todella huono laihiksen suhteen. Sellanen olo, kuin olis repsahtanut pahasti eikä mikään onnistu enkä millään laihdu, vaikken siis todellakaan ole repsahtanut. Nytkin tuntuu siltä, että olisi koko päivän syönyt ja syönyt, enkä kuitenkaan ole. Kalorit ihan kivasti 1500, toki hieman vähempi olisi kivempi, mutta tuo on ok.


Ahdistaa huominen punnitus, on olo ettei paino ole mihinkään pudonnut. Jotenkin pitää nyt piristyä, ettei tämä viiden viikon upea alku tyssää tähän. En siis luovuttamista ole kuitenkaan harkinnut. Tuntuu vaan, että jos tämä mieliala jatkuu, niin innostus lopahtaa.


Ajattelin nyt vähentää hieman viljatuotteita, kuten pastaa. Ruisleipää ja puuroa syön edelleen, ruisleivänkin voisin yrittää jättää vain yhdelle aterialle. Pasta itsessään tuntuu niin turhalta ruoalta, mieluummin korvaan sen tästä lähin kasviksilla tai salaatilla. Salaateissa pasta on ok, kunhan sitä on vähän. Ja tietenkin tummaa!


Mulla olisi ylihuomenna kaksi tenttiä ja lukumotivaatio on myös nollassa. Ei paljon nosta lukuintoa, kun tietää, että tammikuussa olisi samojen tenttien uusinnat.....

Ja aamun punnitus kauhistuttaa..

2 kommenttia:

  1. olen seurannut blogiasi vasta hetken aikaa ja haluisin kysyä, että kuinka usein nouset vaa'alle ? :)

    VastaaPoista
  2. Tavoitteena olisi käydä kerran viikossa, tiistaisin, mutta tyhmänä olen käynyt joskus välipäivinäkin. Se sitten masentaa, jos ei pudotusta näy.. Pyrin kertaan viikossa.

    Kiva, että olet eksynyt blogiani seuraamaan! <3

    VastaaPoista