15.12.2012

Synttärijuhlat ja laihis

Lähdemme kohta kummipoikani synttärijuhliin. Mä niin tiedän, että kaverini on tehnyt sinne kaikkia ihania herkkuja.. Enkä aio syödä mitään, ellei ole jotain tosi kevyttä. Ainakin yritän.. Jotenkin on niin noloa juhlissa kieltäytyä, kun kovasti tarjotaan ja tulee olo, että ihmiset pahastuvat jollei herkuttele. Sellainen väkisin tuputtaminen on ikävää, etenkin jos tiedetään, että joku laihduttaa. Kahvia odotan, olen niin väsynyt.


Maha on täynnä, joten ehkä vältynkin houkutuksilta. Söimme äsken tonnikalapastaa. Hyvä ja maailman helpoin ruoka.

Tonnikalakastike

Purkki Delffiini-ystävällistä tonnikalaa
Purkki kevyt ruokakermaa
Pieni purkki paseerattua tomaattia
Mausteita maun mukaan

Sekoita ja kiehauta kattilassa, tarjoa tumman pastan kanssa.


Illalla leivomme piparitalon ja katsomme Ice age 4:n. Inhottavaa, miten tämä väsymys onkin kerääntynyt. Tarvitsisin varmaan kellon ympäri unet. Pitäisi aloittaa vielä tentteihin lukeminen, väsyneenä se ei onnistu.

Kivaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. oon itekkin kasvissyöjä joka syö kalaa sekä maitoa ja kananmunia luomuna. Nykyisin on kyllä proteinii tullu tosi plajon enemmän lisää ruokavalioon kun maitorahkaakin rupesi löytymään luomuna ja mikä hauskinta se oli 20 snt halvempaa kuin valion rahka!
    Teen ton tonnikala pastan ihan samalla tavalla, mutta käytän kaurakermaa ja toi on miusta ehkä yks mailman parhaista ruuista! Pidä vire päällä ja tsemppii vaan siule!

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon tsempistä :)

    Ja kiitos tosta kaurakermavinkistä! Seuraavan kerran kokeilenkin sillä.

    VastaaPoista