10.12.2012

Hyvä maanantai

Tänään kävi niin hassusti, että heräsin vasta yhdeltä. Jäimme kipeän lapseni kanssa kotiin ja päätimme aamulla jatkaa vielä unia. Nukuin siis pitkästä aikaa miltei kellon ympäri. Kello on nyt yksitoista illalla ja nukkumatista ei ole tietoakaan. Tyttö onneksi nukahti heti. Saanpahan tehtyä vielä syksyn viimeisiä koulutehtäviä. Tänään sain ensimmäisen kommentin, että olisin pienentynyt. Tuntui tosi kivalta! Muutenkin on tänään ollut pirtsakka ja kiva fiilis. Kevyt kasvispainotteinen ruokavalio sopii minulle ja huomaan olevani paljon energisempi.


Sain vihdoin itselleni kauan haaveilemani keittiövaa'an. Olen ihan onnessani, niin kauan olen siitä haaveilut! Olen tähän saakka vain arvioinut monien ruokien kaloreita, arvioin ne aina yläkanttiin. Nyt oli todella kätevää kokkailla, kun sai tarkat kalorimäärät ylös. Vaa'an taaraustoiminto on todella kätevä, kun ei tarvitse tyhjentää vaakaa punnitusten välissä. Suosittelen lämpimästi! Omani on OBH-Nordican vaaka.. Joka näköjään kaipaisi heti ensimmäisen päivän jälkeen rättiä.

Uusi vaakani

Tänään kokkailin tumman pastan seuraksi kasvispaistosta. Kuullottelin 2 tl rypsiöljyä sipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa ja munakoisoa. Rakastan kasviksia! Päivällisellä söin juuresmuusin kanssa kasvispihvin, raejuustoa ja kurkkua, sekä viipaleen ruisleipää. Iltapalaksi tein lasten suosikkia, smoothieta. Meidän perheen suosikkismoothieen tulee

-maustamatonta luomujugurttia
-pakastemansikoita
-persikan puolikkaita mehussa.

Kasvikset pannulla

Huomenna ajattelin syödä koulussa falafel-pyöryköitä, tsatsikia (rakastan!) ja porkkanariisiä. Meillä on koululla ihan ok ruoat, näin laihduttaessa on vaan tosi hankalaa veikkailla syömiänsä kalorimääriä. Siksi syön yleensä mieluummin kotona tai otan eväät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti