24.12.2012

Kuudennen viikon punnitus

Päätin käydä  vaa'alla poikkeuksellisesti jo maanantaina, koska huomenna varmaan unohtaisin koko jutun ja tulos voisi olla aivan kamala. Tulos ei nytkään ollut päätä huimaava, pudotus viime viikkoon 200 g.

Paino 101,6 kg. Pudotusta yhteensä blogin aloituksesta 4,6 kg, vuoden alusta 8,6 kg. Mennään siis todella hitaasti, mutta varmasti.

Eilen sattui pienimuotoinen repsahdus, vaikka jouluun asti piti pysyä tiukkana. Tilasimme tyttöjen kanssa ruokaa; kaksi annosta meille neljälle. Jaoin tonnikalapizzan tyttöni kanssa. Tänä aamuna olo on kamala, hirmuinen nestevaje ja turvotus. Ei kannattanut, ei ollut edes niin hyvää, että olisi sen arvoista. Söin illan mittaan myös neljä torttua, joten aivan penkin alle meni koko päivä. Kaloreita kertyi ainakin järisyttävät 2100! Kiva nähdä miten tänään ja huomenna käy jouluruokien äärellä. Tänään menemme äidilleni ja huomenna teen ruoan kotona. Meillä on kaloja, laatikoita, salaatteja, muusia, juurespateeta, vegaania "kinkkua" ja muita herkkuja. Ei kastikkeita ja vain kaksi rasiaa konvehteja; sinisiä ja sinivalkoisia, meidän herkkuja. Jälkkäriksi teen rahkajäädykkeen. Joulupäivän illaksi mulla on skumppaa, baileysia, mansikkakermalikööriä ja minttua joita aion vähän maistaa.


Nyt teen joulusiivouksen valmiiksi, laitan vegekinkun uuniin ja leivon pari tiikerikakkua. (Toisen tuliaisiksi) Jos aikaa jää, teen vielä karjalanpiirakoita.


Ihanaa, rauhallista ja onnellista joulun aikaa kaikille! Toivottavasti te muut säilytätte itsekurinne paremmin, kuin minä!


2 kommenttia:

  1. Myönnän itse ettei itsekuri oo pitänyt. Paheeni, joulusuklaa tuntuu mulle maistuvan, edelleen. Vaikken saa samanlaista nautintoa mitä ennen niin kummasti tuntuu hupenevan!

    VastaaPoista
  2. Joulusuklaa on ollut itselleni pahin kiusaus tänä jouluna.. Suklaarasiat ihme ja kumma ovat pysyneet avaamattomina. Niistökin täytyy hankkiutua eroon ettei tule houkutuksia..

    VastaaPoista