3.12.2012

Biletysturvotusta?

Todella ärsyttävää, aina bileillan jälkeisen aamun nestevajauksessa vaaka näyttää tosi kivoja lukuja. Siitä seuraavana aamuna paino on joka kerta noussut vähintään pari kiloa vaikkei olisi sortunut krabbismässäilyyn. Niin ärsyttävää!! Tänään olenkin elänyt todella kituutellen, alle tuhannen kalorin, jotta tilanne tasaantuisi. Liekö tuo jotain turvotusta vai mitä..


Mutta nyt täytyy hieman hehkuttaa ja olla ylpeä itsestäni.. Olen taas pitkästä aikaa saanut itseäni niskasta kiinni ja laihis on jatkunut jo kolme viikkoa. Ja selvisin ensimmäisestä bileillan jälkeisestä päivästä, niihin dieettini yleensä aina kaatuvat. Toki bileillat voisi jättää kokonaan väliin, joskus on vain niin ihana nähdä kavereita ja pitää hauskaa. Perjantaina olisi seuraavat pikkujoulut, joten turhia kaloreita on taas tiedossa. Mutta kuohuviinihän on juomista kevyimpiä...


Tänään söimme taas lemppariamme soijarouhebolognesea. Huomiseksi ostin ihania juurespihvejä ja raastesalaattia. Olen huono laittamaan itselleni ruokaa, jos lapset ovat koulussa. Nyt otan kupin teetä ja porkkanan, mahassa kaihertaa ärsyttävä pikkunälkä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti