11.12.2012

Onkohan tämä jo neljäs punnitus?

Aivan mahtavaa, viikonlopun herkuttelut eivät kostautuneet lisäkiloilla, kuin hetkellisesti.

Tämän aamun paino oli 102 kg.

Pudotusta viikossa tuli siis 900 g ja neljän viikon tulos huimat 4,2 kg. Olen tyytyväinen!! Toki olisi ollut kiva laihtua neljässä viikossa 10 kiloa, mutta uskon, että mikä hitaasti lähtee, pysyy paremmin poissa. Kirjoittelen ruokapäiväkirjaa illemmalla, nyt kiireellä lumipyryyn ja kouluun.

Kivaa päivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Vautsi, toi on tosi hyvä pudotus!!:) Varmasti tuo motivaatiota lisää, kun huomaa että muutosta tapahtuu:)tsemppiä sulle ihan hirveesti!!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia paljon :)

  Odotan jo kovasti sitä, että laihtumisen huomaisi itse vaatteissa, sitten varmaan pudotus konkretisoituu vielä kivemmin! :)

  VastaaPoista
 3. Totta, farkuista mä ainakin huomasin ensimmäisenä, että kiloja on karissu:) ps. mulla on sulle tunnustus mun blogissa!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Löysin blogisi ja onneksi löysin. Kivoja nää huumorkuvat sulla täällä ja tällanen rentomeininki. Upee pudotus btw 4 viikossa.. 4 kiloa! vau! :D Motivoisikohan tarpeeksi minuakin kuurin aloittamiseen... t: samoissa lähtömitoissa kuin sinä olit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä tosiaan on superrentoa laihduttelua :D Välissä sellaisia bile- ja herkuttelukausia että huhhuh. Mutta näköjään painon saa laskemaan ihan rennollakin otteella.

   Kannattaa ihmeessä aloittaa, harmittaa myöhemmin mitä kauemmin sitä aloittamista siirtää. Paljon tsemppiä!! Helppoa se ei ole.

   Poista