9.12.2012

Repsahdusten viikonloppu...

Niinhän siinä kävi, kuten aina mun laihisten kanssa.. Eli bileiden jälkeinen päivä meni aivan penkin alle. Söin pizzan cokiksen kanssa. Ja joulutorttuja. Ja pirtelön. Oli niiin hyvää, ettei edes harmita.


Jos positiivisia puolia katsellaan, niin laitoin ylös kaiken syömäni ja kalorit jäivät jopa 200 miinukselle. Perjantaina pikkujoulujen kuohareista huolimatta miinuksiä jäi 500!
Eilinen pizza oli vegetariana, joten kalorit olivat onneksi pienemmät, kuin monessa muussa vaihtohdossa olisi olleet. Joulutorttuja meni huimat neljä kappaletta, toivottavasti ennen joulua voin niistä taas pidättäytyä. Söin myös vaaleaa paahtoleipää kurkulla.

Tänään olen palannut laihikseen ja pyrin pitämään kalorit 1200:ssa. Olen vielä niin väsynyt perjantaista, vaikka tulinkin jo 24 kotiin, etten jaksanut kokkailla ihmeempiä. Teemme juuri sitä havaijinpataa. Tuoksu ei ole houkuttelevin, toivottavasti maku yllättää. Kivaa kumminkin, että on nopeita ruokia, joissa kalorit eivät päätä huimaa. 1/4 havaijinpataa tummalla soijarouheella tuo vain vähän päälle 200 kaloria. Seuraavalla kerralla kokeilen tehdä havaijinpadan itse alusta loppuun..


Jostain syystä minun on aina repsahdusten jälkeen ollut vaikeaa palata tiukemmalle linjalle. Ihme että tänään on sujunut niin kivasti. Toivotaan, että itsekuri pitää iltaan asti ja saisin jotain tulosta taas tiistain punnitukseen.


Edit: Pata oli aika kamalaa. Söin muutaman haarukallisen lisättyäni hieman makeaa chilikastiketta. Raejuusto ja lisätyt ananaspalat antoivat myös hieman raikkautta, mutten saanut syötyä loppuun. Ei tarvitse tehdä toiste! Lapset söivät kiltisti, kunnes kysyin onko hyvää.. Eikä kuulemma ollut. Saivat viedä loput pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti