6.12.2012

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Noloa myöntää, mutta tämänkin viikon liikunnat ovat jääneet ihan minimiin. Olen viettänyt vapaata viikkoa lähinnä kotona. Onneksi kalorit ovat pysyneet 900-1400 välillä ilman liikuntavähennyksiäkin. Pikkujoulubiletysten jälkeen lupaan ryhdistäytyä. Lenkille tekisi kovasti mieli, mutta inhoan kylmyyttä! Täytyy vain pukeutua lämpimästi, se on se lähtemisen vaikeus.


 Söimme ihanan Itsenäisyyspäivän päivällisen; uunilohta, juuresmuusia ja paljon kasviksia. Aivan mahtavan ja täyttävän aterian kalorit olivat vain 580kcal! Kun täyttää mahan kasviksilla, ei ruokaa todellakaan tarvitse olla paljon. Tyttö teki taas joulutorttuja, mutta tällä kertaa minä en ottanut yhtään. Ei edes tehnyt mieli eilisen jälkeen.

Itsenäisyyspäivän ateria

 Ihana kultahamsterimme sai myös samanlaisen annoksen minikoossa. Lautasena pilttipurkin kansi.

Meidän hamsu syömässä

Odotan huomisia pikkujouluja todella kovasti. Vaikka juuri viime viikonloppuna olinkin iltaa viettämässä, niin näissä bileissä on toiset ihanat kaverit. Kätevää, kun on monta eri kaveriporukkaa niin riittää enemmän kaikkea hauskaa! Hieman ahdistaa tällä painolla pukeutua kivasti, mutta laitan saman mekon kuin viime viikonloppuna, se oli kiva ja tosi mukava päällä! Kiharat hiuksiin ja kivat meikit, niin fiilis nousee kiloista huolimatta. Enkä ole lähdössä bileiden jälkeen ulos, niin ei sillä niin väliä miltä näytää.. Voi kuinka odotan sitä tunnetta, kun voi pukeutua mihin vaan ja näyttää kivalta.
Rauhallista ja mukavaa Itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

(Ärsyttää, kun tämä tekee kuvien ja tekstin väliin ihan ihmeellisiä välejä....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti