13.1.2013

Harmitus Pizza Raxissa

Voi että eilen harmitti, kun mentiin Pizza Raxiin syömään.. Salaattibuffetia ei enää ole! Salaattia toki saa syödä, mutta maksaa sen saman 9,95€, kuin muukin ruoka. Menimme siis kuitenkin syömään, enkä tosiaan edes söisi niitä pizzoja yms juttuja, kun en ole ikinä niistä pitänyt, mutta saattaa aiheuttaa monellekin pahoja tilanteita. Kaiken lisäksi salaattipöydästä puuttuivat kokonaan ananas, kurkku ja tomaatti, joita itse salaattiini kaipaan. Toivottavasti tämä johtui Mexico-viikoista...


Kaiken pettymyksen lisäksi kävi niin kamala juttu, että kun hain lisää salaattia, oli joku laittanut samalla kauhalla homejuustoa itselleen jolla itse otin jotain ihan muuta.. Siis vihaan homejuustoa, ja salaattini maistui aivan siltä. En voinut enempää syödä ja jäi aivan kamala maku suuhun koko jutusta.



Valitus sikseen.. Muuten on mennyt kivasti enkä ole sitä kasvispizzaa lukuunottamatta retkahdellut, vaikka tilaisuuksia on ollut. Eilen söin pienen vadelmajugurtti-suklaapatukan kaloreiden puitteissa. Ei ollut edes niin hyvää, kuin odotin.

Tänään lähdemme hiihtämään, jännää!

2 kommenttia:

  1. Salaattibuffet on ollut paras asia Raxissa, todella kurjaa jos ovat sen poistaneet. Raxin salaattikamat on tosi hyviä ja silloinkin, kun on tullut otettua koko buffet, on sitä pitsaa mennyt vain pala tai pari. Tosi iso harmi, jos tämä oikeasti on lopullinen ratkaisu siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Raxissa on aina ollut ihanan tuore ja täysi salaattipöytä. Täytyy vielä pikkusen valittaa: ne ihanat pikkusäömpylätkin oli korvattu jollain maustetulla/öljytyllä pizzan kulmalla :(

      Toivotaan vanhaa kunnon salaattibuffaa takaisin!

      Poista