4.1.2013

Vaikea arkeen paluu

Sallin itselleni liian pitkän repsahduksen laihiksesta, nyt kaloreiden laskemiseen paluu on tuottanut suurta tuskaa eikä motivaatiota meinaa löytyä. Tänään kävimme elokuvissa ja söin kaksi tikkaria ja poppareita. Illalla teimme kotona kasvistortilloja. Olo on noista poppareista tosi turpeinen ja turvonnut. Yök. Selvästi tuntuu kehossa kurjalta myös tuo yli viikon syöpöttely ja kahden illan humputtelu. Innostuimme ystävien kanssa illan vietosta lauantain lisäksi myös uuden vuoden kunniaksi.


Tämä kaikki on kostautunut painon suhteen todella pahoin. Uskaltauduin eilen vaa'alle ja paino oli noussut kauhistuttavat 1,6 kg. Paino eilen oli siis 103,2 kg. Voi sentään, toivotaan että siitä olisi osa vain turvotusta, ettei mene monen viikon työ ihan hukkaan.

Nyt täytyy vain palata ruotuun. Tämä on aina se pahin kohta mihin laihis loppuu. Pitää vain uskoa, että nuo nopeasti takaisin tulleet lähtevät nopeasti korkojen kera pois ja muistaa se ihana fiilis, minkä miinustulos aina toi tullessaan.Kaikenkaikkiaan fiilis ei siis ole loistava tällä hetkellä.

Miten muut selvisivät joulun herkutteluista ja uuden vuode juhlinnasta?

9 kommenttia:

 1. mulle oli tullu kans pari kiloa :( en nyt uskaltaudu vaa'alle kun jotenki se motivaatio itselläänkin hukassa. tartteis sitä motivaatiota kovasti ku on pitkä matka edessä :(

  VastaaPoista
 2. Ne lähtee niin hitaasti ja tulee takasin niiin nopeesti :(

  Mua motivoi jo hieman se, että kirjoitan tänne. Ei kehtaa liian kauaa pysyä repsahtaneena. Alkuvuoden laihdutetut kilot tuli miltei takasin kun annoin repsahduksen jatkua kesän yli..

  Tsemppiä sulle!! :) Pitkä matka täälläkin edessä..

  VastaaPoista
 3. Ja mulla ainaki kans killuu yks ylimääräinen kilo kahden päivän iltasuolasyöpöttelyjen takia. Ne nesteet lähtee ihan parin päivän sisään, jos vaan syö suht nätisti ja juo vettä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedenjuontia pitäisi tosiaan taas lisätä. Kävin ostamassa uuden kaasun sodasteramiin, kuplavesi tuntuu toisinaan menevän paremmin kuin tavallinen :)

   Yksi kilo ei kuulosta pahalta :)

   Poista
 4. Alku on aina hankala mutta kyllä se siitä! :) Tsemppiä!

  www.elamankultahippusia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, parempaan suuntaan jo menossa :D

   Poista
 5. suosittelen vhh:ta ellet jo ole kokeillut :) mulla lähteny vuodessa melkeen 20kg:a, vielä 10 tavoitteeseen ja olin 15kg:a ylipainoinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja upea pudotus sulla :) Tsemppiä loppumetreille!

   Poista
 6. En oo kokeillut, mutta paljon olen kuullut positiivista joten ehkä vielä innostun. Pitäisi tutkailla asiaa enemmän :)

  VastaaPoista