9.1.2013

Kotipäivä

Näin laihduttaessa minulle tulee kamalan huono omatunto, jos olen koko päivän kotona. Vaikka lukisin tentteihin, tuntuu siltä, kuin lusmuilisi ja päivä olisi mennyt ihan hukkaan. En ole tänään tehnyt muuta, kuin lukenut ja nukkunut. Kalorit ovat ennen pientä iltapalaa 1080, joten sen puoleen ei onneksi ole hätää.


Tänään olen syönyt ruisleipää, rasvatonta jugurttia, soijarouhe-linssipastaa ja halloum-salaattia ison kulhollisen. Kevyt ruoka on niin hyvää! Kotona ollessa huomaan, että tekee mieli napostella jotain koko ajan vaikkei ole edes nälkä. En ole antanut yhtään periksi tuolle mieliteolle. Paitsi eilen illalla söin banaanin ja kalorit nousivat 1500:an.


Päivään on mahtunut pettymyksiä opiskelun suhteen. En päässyt yhdelle kurssille, johon olisi pitänyt päästä jotta olisin kesään mennessä saanut paperit. Tekisi mieli alkaa opiskella jotain ihan muuta, mutta kyllä se tästä.. Olen myös katsellut mahdollisia kesätyöpaikkoja. Täytyy parin viikon sisällä aloittaa kova hakeminen. Täytyy myöntää, että painoni on vaikuttanut töidenkin hakemiseen. On olut jotenkin niin huono itsetunto, ettei ole halunnut joitain paikkoja edes kokeilla. Onneksi aloitin tämän projektin jo syksyllä, toivottavasti on tullut näkyviä tuloksia jo ennen ensimmäistä haastattelua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti