15.2.2013

Pizzaperjantai... Prkl!

Voi ei, nyt repsahdin ja tuli oikein morkkis. Olen kauheassa flunssassa, enkä millään jaksanut tehdä lapsille ruokaa. Fiksuna tilasin heille pizzaa.. Ja niinhän siinä sitten kävi, että söin itsekin puolet tonnikalapizzasta. Miksi sitä pitääkin syödä, kun mikään ei edes maistu miltään? Jäi vain morkkis ja rasvainen tunne iholle.


Täytyy vain ajatella positiivisesti, että tässä ollaan matkalla voittoon vaikeuksien kautta. Täytyy jatkossa jättää pizzan tilaaminen kokonaan väliin ja ostaa kaappiin raaka-aineita, joista lapset voivat itsekin kokkailla jotain. He ovat onneksi tosi innostuneita ruoan laittamisesta.. Ja (valitettavasti, mun kannalta) myös leipomisesta. Tähän väliin on varmaan sopivaa myöntää, että leivoin lapsille ystävän päivän suklaakakun, jota tuli itsekin maistettua.. Ei siis ollut tuo pizza ainoa retkahdus tälle viikolle..


Ensi viikolle kehittelen jonkinlaisen ruokavalion, jota seuraan tarkasti. Olen ennenkin huomannut, että minun on helpompi pysyä ruodussa, jos on lista siitä mitä saa syödä...

Parempaa viikonloppua muille laihduttajille!

2 kommenttia:

 1. Älä anna tollasen lannistaa!!!:) Kirjottelin juuri postauksen repsahtamisesta ja käy kurkkaan, jos kiinnostaa,

  http://beibegeeneja.blogspot.fi/2013/02/repsahtaminen-ja-kuinka-paasta-takaisin.html

  TSEMPPIÄ!!!!

  VastaaPoista
 2. En anna laihiksen kaatua repsahduksiin tällä kertaa :) Kiitti tsempistä!
  Käyn kurkkaamassa :)

  VastaaPoista