25.2.2013

Hävettää

Hyvistä aikeista huolimatta laihduttamisesta ei oo tullut mitään. Tässä ei ole niinkään menossa repsahdus, vaan en vain ole saanut aikaiseksi merkata syömisiäni. Mutta mikä ihaninta, ei paino ole noussut yhtään!  On siis jäänyt päälle suht hyvä ruokarytmi, enkä ole hirmuisesti sortunut herkuttelemaankaan. Olen niin iloinen!


Toisaalta, jos olisin hieman jaksanut panostaa, olisi kiloja lähtenyt varmaan ihan pienelläkin vaivalla. Mikähän tässä nyt laiskottaa... Tekee mieli laihtua, kevyet ruoat maistuvat.. joku vain tökkii. Otan nyt tavoitteeksi 95 ja kun sinne pääsen, ostan itselleni kivat kevätkengät! Ja jos en pääse, niin en osta uusia kenkiä tänä keväänä laisinkaan.


Lauantaina olisi kaverin synttäribileet ja ahdistaa jo valmiiksi etsiä päällepantavaa. Toisaalta en ole tänä vuonna juonut pisaraakaan alkoholia, niin tekisi mieli vieläkin jatkaa alkoholittomalla linjalla. Bileet ovat baarissa, joten jätän kokonaan väliin, jos päätänkin olla juomatta.


Tässä nyt pohdiskellessani tajusin, että tuo skumpan välttäminenkin on varmasti osaltaan ollut iso tekijä painon pysymisessä. Pullollisestakin tulee miltei 600 kaloria, joten aika lihottavaahan se on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti