17.2.2013

Heikko minä

Perjantain pienen repsahduksen jälkeen kävi tietenkin taas niin kuin monesti ennenkin: herkuttelu ei jäänyt yhteen päivään. Söin viikonloppuna myös kevyttä kasvispiirakkaa (voiko se olla kevyttä??) ja tytön leipomia brownieita. Muuten pitäydyin terveellisessä kotiruoassa.


Mutta jotain positiivistakin tässä viikonlopussa: tänään menivät kevyesti jalkaan farkut, joita en ole viime kevään jälkeen käyttänyt! Se tuntui aika mahtavalta. Ehkä uskaltaudun vaa'alle taas tiistaina pitkän tauon jälkeen. Onneksi olen ottanut mittojakin ylös ennen laihiksen aloittamista, voisin niitäkin tässä lähi aikoina vertailla.


Ensi viikko on tosi kiireinen. Lapset ovat lomalla, minulla on paljon koulua ja pitäisi kirjoittaa kandityötä monen monta sivua. Meille tulee myös vieraita puoleksi viikkoa ja olisi hamppilääkäreitä, kampaajaa, sun muuta.. Yritän aloittaa myös sen tiukemman ruokavalion. Kirjoittelen sitten tänne mihin päädyin!

2 kommenttia:

 1. Huomaatko peiliin katsoessa että olet laihtunut? Se tosiaan on mahtava fiilis, kun vaatteet jotka eivät oo aikoihin mahtuneet ni sujahtaa päälle :) itsellä kävi perjantaina niin että törmäsin tuttuun, jota oon viimeks nähny vuosi sitten ja sano että oon pienentyny paljo. hyvä fiilis tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kommentti! :)
   En vielä huomaa, onneksi on o muutama ihminen huomauttanut asiasta. Se lisää kummasti motivaatiota!

   Poista