6.2.2013

Laihdutus kyllästyttää

Pahoittelut pidemmästä tauosta. Arki on ollut todella kiireistä. On myös jonkin asteinen kyllästyminen laihduttamiseen, enkä ole miltei viikkoon avannut kalorilaskuria. Kiloja ei varmasti ole tippunut, en ole uskaltanut edes katsoa. Repsahdusta ei onneksi kuitenkaan ole tapahtunut, olen pyrkinyt syömään säännöllisesti ja terveellisesti. Olen kuitenkin leiponut sämpylää, keitellyt mannapuuroa ja pari pizzan palaa meni tytön tonnikalapizzasta viikonloppuna. Tunnen olostanikin, ettei varmasti ole kiloja tippunut.


Ajattelin nyt tehdä itselleni tarkemman ruokalistan, jonka mukaan söisin joka päivä. Muuten tästä ei taida tulla mitään. Olen löytänyt netistä muutamia itselleni sopivia vaihtoehtoja, joiden päivittäinen kalorimäärä on 1200-1500 väliltä. Kirjoittelen tänne millaiseen ruokavalioon päädyin. Yritän myös tehdä jonkinlaisen liikuntakalenterin, jotta liikuntatavoitteet täyttyisivät.Todellakin harmittaa tämä oma laiskuus laihduttamisen kanssa. Tulokset voisivat olla jo ihan huimia jos olisin ollut motivoituneempi..

4 kommenttia:

 1. Anonyymi6/2/13 11:58

  Ihan samojen tunnelmien kanssa painin minäkin. Olen jaksanut kuitenkin kohtalaisesti pysyä erossa taas viljasta, siitä kun tulee välittömästi niin turvonnut olo. Sokeri ja muu hiilihydraattipitoinen ruoka sen sijaan on maistunut, liiankin kanssa. En tarkoituksella siis ole jättänyt hiilihydraatteja pois, vain jättänyt (melkein kokonaan...) leivän ja pastan pois ja korvannut ne kaurapuurolla, kasviksilla ja syönyt edelleen pieniä määriä riisiä.

  Eniten kyllä ärsyttää just tuo sun viimeinen lause. Tulokset olisivat paljon parempia, jos olisi motivaatio tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vaalea leipä jäänyt miltei kokonaan. Eilen söin palan patonkia ja olo oli heti jotenkin turpea.. Saattoi kyllä olla morkkistakin :D

   Poista
 2. Täältä vertaistukea kanssa. Väsyttää vaan kaikki ja ajatuskin salille menemisestä koulupäivien jälkeen tuntuu utopistiselta, varsinkin kun siellä on nyt ahdasta remontin yms. takia..

  Kehoitan silti olemaan soimaamatta itseäsi, se ei auta mihinkään eikä varsinkaan kannata miettiä missä menisi jo. Ilolla vain takaisin kelkkaan ja keskity hyviin puoliin, niitäkin löytyi kirjoituksestasi. Elämän muutos on iso juttu ja laihdutus kaikessa yksinkertaisuudessaan paljon monisyisesmpi juttu, kuin uskotaankaan. :) Ja mitä hitaammin etenee, sen pysyvämpää se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tsempistä :) Olen jo nyt huomannut, etteivät kilot tule niin helposti takaisin, kun ne on hitaasti kadottanut.

   Poista