20.3.2013

Alaspäin kivaa vauhtia..

Kävin taas vaa'alla aamulla. Pakko oli varmistella että alle sadan ollaan. Ja oltiinhan sitä: paino oli laskenut eilisestäkin. Vaaka näytti 99,4 kg. Miten se nyt näin kivasti putoaakin. Taisi tehdä hyvää tuo tauko.


Olen ollut melko pienillä kaloreilla, n. 1000 kieppeillä. Silti olen syönyt kolme-neljä kertaa päivässä. Luulen, että itselleni on iso vaikutus sillä, että menen tyhjällä mahalla nukkumaan. Viimeisen kerran syön kuuden maissa. Kannattaa kokeilla!


Toivottavasti painon reipas putoaminen jatkuu. Tällainen ripeä alku tekee motivaatiolle tosi hyvää! Jospa tänä kesänä voisi paremmin mielin hengailla pienissä keveissä kesävaatteissa...

6 kommenttia:

 1. Itse teen samoin ja pyrin syömään viimeisen kerran kuuden maissa. :) hyvin tippuu, ihan kateeksi käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pudotus jäikin tuohon :D En tiedä mikä motivaatiopula taas iski. Nyt taas alaspäin!

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 3. Mun äiti joskus teki sitä just ettei syönyt kuuden jälkeen mitään... Kuulemma hänelläkin toimi :)
  Itse oon illalla ottanut jotain hyvin pientä, että ei menis ihan tyhjin mahoin nukkumaan koska itte en saa unta jos maha kurnii... :D (tosin hyvin usein käy niin et meen nukkumaan tosi myöhään, joten jos menis aikaisemmin nukkumaan; tulis enempi unta ja päivärytmi pysyis + pystyis olemaan syömäti kuuden jälkeen!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhjällä mahalla on todella ikävä mennä nukkumaan. Itsellä se nälkä onneksi ei useinkaan illalla vaivaa, lähinnä ne mieliteot.. :)

   Poista