6.5.2013

Uuden elämän ensimmäinen päivä (nro. 3425)

Nyt on vaa'assa patterit eikä se lukema niin paha ollut tähän yli kuukauden hurjasteluun nähden. Vähän yli kilo plussaa, toivon sen karisevan nopeasti kuten nuo nopeasti nousseet kilot yleensä tuppaavat tekemään. Hassua miten sitä aina pelkää valtavia nousuja. Toisaalta on kyllä mukava ilahtua.Aamu alkoi kaurapuurolla ja jäisillä pakastemustikoilla. Todella hyvä ja nopea aamupala. Ihanaa kun tulee kesä ja saa marjoja tuoreina. Tänä kesänä aion pakastaa tuplamäärän marjoja, niitä kuluu talven mittaan niin paljon kuin niitä on pakastaa jaksanut.Kunpa saisin tämän innostuksen ja motivaation taas säilymään. On niin turha olo kun on monta kuukautta mennyt hukkaan. Täytyy vain pysyä tiukkana ja palata heti takaisin ruotuun, jos tapahtuukin lipsahduksia. Perjantainen risteily hieman kauhistuttaa... Buffetin jätän ainakin väliin.


Tsemppiä muillekin! Vielä on kesään muutama viikko, ehtiihän tässä vielä vähäsen.

6 kommenttia:

 1. Eläppäs nyt lannistu, sait ne patteritkin :) Eikä yks pluskilo jouten ollessa kyllä paha ole, se lähtee parhaimmillaan parissa päivässä, jos on esim. nestettä tms. Häntä pystyyn vaan! :) Ja välissä ollut rentoiluhan antaa vaan lisää intoa jatkaa, kun on välillä saanut hieman löysäilläkkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tsempistä :) Eipä ne patteritkaan mua ihan ruotuun tuoneet, mutta parempaan suuntaan kuitenkin.

   Poista
 2. Anonyymi7/5/13 19:06

  Ei ole hukkaan mennyt mitään, olet ehkä kuitenkin alitajuisesti noudattanut laihduttavia periaatteita (osaat löysäillä järkevästi), tuo yksi kilo ei merkitse mitään, olet vaan saanut jonkun lukeman uuden elämän ensimmäiselle päivälle. Kun tuota vaakaa vahtii alituiseen ja yrittää pysyä kaidalla tiellä, niin lukemat pomppivat silti suuntaan ja toiseen - tai sitten ei liiku mihinkään. Olen miltei samoilla lukemilla, joten ei kun mukaan vaan! tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Jotain on onneksi jäänyt mieleen ja vaikka hieman repsahtelisi, niin ei ihan holtittomaksi ole mennyt :D Tsemppiä sinne myös!

   Poista
 3. Ei hätää. Mollaan ihmisiä ja käyttäydytään sen mukaisesti. Asiat harvoin menee niin kuin haluttais (eli täydellisesti ilman mitään vastoinkäymisiä). Luin tätä sun blogia ja oot edenny ihan uskomattoman hyvin ja jaksanu tsemata retkahduksista huolimatta! Kuten oot sanonu sun postauksissa: eteenpäin hitaasti, mutta varmasti.

  Pidä lippu korkeella ja tsemii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kannustuksesta :) Kokonaisuudessahan tulos on ihan kiva, mutta ajallisesti ei voi kuin harmitella omaa laiskuutta.. Mutta todellakin parempi edes näin, pikkuhiljaa!

   Poista