22.5.2013

Nyt vähän tsemppiä!

Olen viime päivinä syönyt hieman sinne päin ja liikkunut tavallista enemmän. Paino ei ole kuitenkaan laskenut. Nyt täytyy siis todella ryhdistäytyä myös syömisten kanssa, jos meinaan kesällä tuntea oloni yhtään paremmaksi.


Aloitinkin tämän päivän reippaalla lenkillä.. vesisateessa. Lähdin ulos aurinkolasit silmillä eikä aikaakaan kun sade alkoi. Fiilis kävellessä oli kuitenkin sen verran reipas ja hyvä, etten kääntynyt takaisin kotiin. Palkitsin itseni reippailusta hakemalla samalla reissulla kaupasta ihania salaattitarpeita.Kotiin päästyäni olin likomärkä.Liikkuminen heti aamusta tekee hyvän mielen koko loppu päiväksi. Nyt on tosi aktiivinen olo ja tuntuu että on aikaa vaikka mille. Ties vaikka jaksaisi harrastaa vielä hieman lihaskuntoa illemmalla..

2 kommenttia:

  1. Hih, mulle on tullu samat fiilikset liikunnasta :) Oon ihan hurahtanu klo 12 lenkkeihin - niillä saa koko päivän käyntiin :) Ei muuta kuin tsemppiä liikkumiseen!

    VastaaPoista
  2. Se on totta, että liikunta yksin ei oikein riitä laihtumiseen asti, ruokailussa on se avain. Tai siis oikeastaan näiden kahden yhdistelmässä. Onneksi salaattiaineksia saa jo talvea edullisemmin ja ne ovat nyt maistuvimmillaan, joten tsemppiä! tuutikki

    VastaaPoista