24.5.2013

Kasviksia yli kilo päivässä

Viime päivät ovat menneet laihiksen suhteen aivan täydellisesti. Kalorit ovat pysyneet n. 1400:ssa ja olen lenkkeillyt ahkerasti. Lähdin lenkille jopa sateella, mistä olen erittäin ylpeä. Toisinaan olen nimittäin niin laiska lähtemään lenkille edes hyvällä säällä. Palkaksi sain tosin pienen nuhan, mutta hyvä fiilis on sen arvoinen.

Kaurapuuro mustikoilla

Aamut olen aloittanut kaurapuurolla ja mustikoilla. Puurooni tulee joka aamu 45 g kaurahiutaleita, ripaus suolaa ja 50 g mustikoita pakkasesta. Pakastetut ovat käteviä, koska niillä puuro jäähtyy heti nälkäiseen mahaan syötäväksi. Otan lisäksi aamuisin pari vitamiinipilleriä. Tällä hetkellä kulutan pois lasten vanhoja vitamiineja, jotka heille eivät maistuneet.

Savulohisalaatti

Lounaana ja päivällisenä olen syönyt erilaisia salaatteja. Tätä savulohisalaattia syödessäni huomasin erityisesti, ettei edes kalan liha enää houkuttele. Salaatissa on lisäksi raejuustoa, rypäleitä, avokadoa, punasipulia, kurkkua ja salaattia.

Raejuusto-hedelmäsalaatti 

Tässä salaatissa on raejuuston lisäksi porkkanaa, kurkkua, punasipulia, ananasta, persikkaa, avokadoa ja salaattia. Suosin maitotuotteissa eettisyyden vuoksi luomua, vaikken usko senkään eettisyyteen täysin.

Välipalalla söin lisäksi viilin ja iltapalaksi nälän yllättäessä kaksi näkkäriä ja kevytjugurtin. Nämä reippaan kokoiset salaatit saivat aikaan sen, että parina viime päivänä olen syönyt kasviksia yli kilon päivässä! Rakastamme kasviksia koko perhe, joten niiden kulutus on perheessämme muutenkin iso.

4 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää! :) Oon itekki aina halunnu kokeilla avokadoa kun kerran oon maistanu siitä tehtyä pirtelä tms. En vaan tiiä mimmonen ois sitte kypsä semmonen ja mihin sitä laittas :) Onks kuinka neutraalin makunen salaatissa? Persikkaakin voisi tosiaan joskus salaattiin laittaa, itse pidän niistä mutta aina unohdan niiden olemassaolon :D

  VastaaPoista
 2. Hei! Mihinkäs katosit? Olen jo odottanut postausta sinulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katosinkin pidemmäksi aikaa, mutta nyt on uuden aloituksen paikka :D

   Poista
 3. Heips! Mulla on sulle haaste blogissani: http://mannamasu.blogspot.fi/2013/08/ensimmainen-blogihaaste.html

  VastaaPoista